Sjölyckan

Två små liv. En stark kärlek. Ett drömhus på plats. En näve hundhår. En nypa katthår. Några ulliga & en skvätt rock.

SRF-helgen

Kategori: Upplevelser, Vänner och familj

När man precis gått igenom huvudentrén och solen möter en på vägen, grymt!

När vi lämnade hemmet i fredags morse öste regnet ner. Vi lämnade barnen i mulet väder och körde själva vidare. Väl framme i Norje sken solen & vi fick ett par riktigt sköna dagar. 

Husvagnsliv, härligt häng, gott att dricka, oändliga mängder mat & såklart massor av grym musik. 
Det blev ju som sagt bara två dagar (tanken var tre) men det blev av och jag är så glad för det. Vi behövde komma iväg, mest jag antagligen, & göra nåt för bara oss. 
Om några år kan grabbarna följa med, om de vill, åtminstone en dag eller så. Det är det som är så härligt med just Sweden Rock, det är för alla från 3 år (innan dess får kidsen inte komma in på området) till pensionärerna. Även om det betydligt mycket mer vakter och poliser än tidigare år så var stämningen densamma.

Inte en droppe regn & riktigt gött festivalväder med strålande sol mesta delen av tiden fyllde på energidepåerna som var rätt tomma. 

När vi packade ihop oss igår infann sig den där tomma känslan som bara finns när det är ett helt år tills nästa gång.  Men vi kommer tillbaka, igen, var så säkra! 

Jag & J i lördags när vi hängde utanför det där öltältet där i bakgrunden där vi träffades för första gången. Just på dagen, nästan på minuten, 6 år tidigare. Sen dess har det varit vi.
Kommentera inlägget här: