Sjölyckan

Två små liv. En stark kärlek. Ett drömhus på plats. En näve hundhår. En nypa katthår. Några ulliga & en skvätt rock.

De stora blåa ögonen

Kategori: Lille L

Hela sju månader har gått sen den här charmören kom till oss.

Det mesta i livet har ändrats, relationer, rutiner, värderingar och hur man prioriterar. Mycket till det bättre men en del saker har förändrats till det sämre. Inte för att livet är sämre, det är det absolut inte men det finns några relationer har inte direkt blivit bättre. Medans andra verkligen stärkts.

Livet ändras och sålänge det är övervägande bra förändringar är det bra. Och det är det. Framförallt är det svårt att konkurrera ut de där djupblå ögonen, det stora leendet, den lilla handen och de djupa andetagen när han sover.

Han är det bästa som hänt oss, utan tvekan, och all väntan är han såhär i efterhand värd varenda sekund utav. Älskade unge <3

En nystart

Kategori: Vardagen

Hej på er,
 
Det här blir mitt första inlägg här.
Jag har bloggat i nästan 8 år men på en annan portal. Nu var det dags för något nytt. Jag kommer att lyfta över en del av de gamla inläggen från den gamla bloggen till den här. Men vet inte hur lång tid det kommer ta. Jag hoppas det går ganska fort.
Ska försöka få till en presentation också och en liten sammanfattning av vem jag är och hur mitt liv ser ut.
 
 
Förhoppningsvis hörs vi snart igen, kram tills dess.
 
//Micha
 

Sim och framtid

Kategori: Lille L, Vardagen

 
Jag har lämnat in till jobbet och Försäkringskassan hur jag kommer att jobba/vara föräldraledig från 1 april. Då ska vi dela på jobb och ledighet här hemma så även pappan får chansen att vara hemma med vår lille charmör.

Det känns...delat. Visst vill jag vara hemma med hon men samtidigt vill jag absolut inte ta ifrån Jocke den chansen. Dessutom kommer jag ju få det bästa av två världar eftersom det funkar bättre för Jocke att vara hemma ett par dagar i veckan än på heltid under en tid. Så win-win. Jag längtar efter vuxet sällskap även om jag får en del av den varan ändå eftersom vi hänger en del med kusin, mostin och mormor!

Simmet har dragit igång igen efter jul och nyårsuppehållet och i fredags var första gången jag inte var i vattnet. Jocke badade med honom istället och båda två uppskattade det väldigt. Med bensparken vårt lilla vattendjur har kommer han bli en alldeles grym simmare om den håller i sig (säger den gamla simmarmorsan...).

Vi övningsgår, krypningen har kommit lite i skymundan, det är ju inte så kul å ligga på golvet när man kan sitta upp! De två tänderna har kommit upp riktigt och han äter som en häst fortfarande. Allt slinker verkligen ner & vi tackar tusen sålänge han äter med den här aptiten.

Igår skulle vi åkt till IKEA men eftersom det kom rätt rejält med snö stannade vi hemma och valde pulkaåkning med kusin framför att sladda omkring på vägarna. Det får bli en tur nästa vecka istället. Då ska rullgardiner till lille herrns rum inhandlas så att han kan flytta in dit på riktigt sen!