Sjölyckan

Två små liv. En stark kärlek. Ett drömhus på plats. En näve hundhår. En nypa katthår. Några ulliga & en skvätt rock.

Återbruka mera

Kategori: Barngrejjer

När man har två små grabbar och är föräldraledig räcker inte alltid kosingen till det man vill ha eller behöver köpa. Det är ju galet roligt att handla till de små!

Ett bra sätt är att ärva såklart men lite vill man ju köpa själv också. Jag fullkomligt älskar att det finns så mycket begagnade barnkläder att köpa i så fint skick som det mesta ändå är. Då kan man unna sig mycket mer än om man köper allt nytt, även om jag handlar en hel del sprillans också till killarna. W får ju såklart ärva det mesta av L än sålänge men om han fortsätter växa i den här takten är han snart ikapp brorsan. L får det mesta än sålänge av anledningen att han är störst och det senaste fyndet är de här tuffa Conversen.
Det syns knappt att de är använda och för en som själv älskar sina Converse är det kul att kunna ge ungen ett par också. Dessutom kommer W säkert kunna ha dem när L växt ur dem.

Stor tumme upp för köp och sälj sidorna på Facebook, där finns massor till vettiga priser och det är dessutom gratis att annonsera när man själv har nåt att sälja! Det är ju inte roligt att kasta saker som har mycket mer kvar att ge. Återbruk är fantastiskt både för den egna plånboken men såklart för miljön också.

Kommentera inlägget här: