Sjölyckan

Två små liv. En stark kärlek. Ett drömhus på plats. En näve hundhår. En nypa katthår. Några ulliga & en skvätt rock.

En bättre lördag

Kategori: Djuren, Vardagen

När man får sova tills klockan visar 07-nånting då är man glad om man har två kids under 16 månader. Idag valde W att slå upp sina blå 07.05. Värsta sovmorgonen!
L var vaken en vända vid 04 så han fick flytta över i vår säng och sen sov vi vidare. Strax efter att W vaknade gjorde L det också. Sen blev det frukost.
När frukosten landat i magarna tog jag hundarna med mig på en långpromenad. Livskvalitet! Bara jag och dom. En timme var vi ute & även om det var blött så var det friskt. Solen värmde när den kröp fram bakom molnen.

Efter lunch när båda grabbarna sov (lyxigt värre att de är synkade även på eftermiddagsvilan!) passade jag på att plantera det nya äppelträdet som jag hämtade på Blomsterlandet igår. Trädet som jag fick eftersom det vi satte förra året aldrig tog sig! Jag sprang en runda under tiden så alla var nöjda och glada.

Kvällen spenderas med uppladdning inför söndagsutflykten till det stora gula varuhuset. Jag skriver en alldeles för lång shoppinglista med sällskap av en stor godisskål (idag IGEN!) i soffan medan J springer runt och mäter frånluften i huset med ett gigantiskt megafon-liknande instrument.
Helt klart en bättre lördag!

Grabbarna på vår promenad idag! Mina fina pälsklingar 💙💚
Kommentera inlägget här: