Sjölyckan

Två små liv. En stark kärlek. Ett drömhus på plats. En näve hundhår. En nypa katthår. Några ulliga & en skvätt rock.

Min vän är hemma

Kategori: Djuren, Ernzt

Tiden går men ändå känns det som att tiden står stilla. Huset är så otroligt tomt.

Fast här finns två vuxna, två barn, två katter och en hund kvar. Ernzt gjorde aldrig nåt väsen av sig inne. Han hade sina ställen där han låg när vi var inne men nu är verandan tom, det ligger ingen under trappan och det är ingen som lägger upp tassen i knäet för att man ska klappa lite till.
Han var speciell på många sätt men framförallt var han en väldigt vänlig och sällskaplig vän. En kompis i vått och torrt. Visst hade vi våra duster, han tyckte långt ifrån alltid att mattes sätt var de bästa men länge var det bara han och jag. Å katterna. Vi var verkligen ett team.

I veckan skulle han fyllt 7 år. Han var ju speciell på sättet att han hade två födelsedagar också. På pappret den 2e men egentligen var han född den 3e. Kullen registrerades på dagen när den första valpen föddes. Ernzt föddes sist av de 8 valparna. Han var ju specialbeställd eftersom jag önskade en hanvalp lika svart som tiken och kom först när man trodde att kullen var fulltalig med 7 valpar. Men de blev 8, det är ju ofta lite längre leveranstid på det som är specialbeställt. Tyvärr blev den siste valpen att anlända på den här jorden den första hunden att lämna den samma.

Idag hämtade jag hem honom igen. Vi valde att separatkremera honom för ha hem honom ville vi verkligen. En konstig känsla att hämta hem honom i en liten urna, det var ju inte så vi ville ha hem honom om vi fått välja. Men nu är han här igen i alla fall.
Saknaden går inte att beskriva. Vi älskar dig föralltid finaste Ernzt! ❤

I hallen har vi ett foto, hans registreringsbevis och ett ljus som brinner för honom. Älskade vän ❤

KOMMENTARER:

  • Linda säger:
    2016-11-04 | 20:03:12

  • Elisabeth säger:
    2016-11-10 | 07:35:29
    Bloggadress: http://vallhundarna.bloggagratis.se/

    Tårarna tränger på när jag läser. Fina Ernzt <3 Kram till er!!

    Svar: Tack! ❤ Du vet ju hur det är att förlora en kär vän & alldeles för tidigt. Sorgligt & orättvist. Hoppas vi kan ses snart! Kramar
    Micha

Kommentera inlägget här: