Sjölyckan

Två små liv. En stark kärlek. Ett drömhus på plats. En näve hundhår. En nypa katthår. Några ulliga & en skvätt rock.

Slut på semester

Kategori: Lille L, Lille W, Resor och äventyr, Upplevelser, Vänner och familj

Vattendjuret W med sin pappa.
Rutchkanegalningen L med morfarn!

Så var den sista semesterdagen snart till ända. På måndag drar jobbet igång och jag vet inte riktigt vad jag har att vänta. Jag vet att det ska bli kul och spännande iaf. Jobbångesten lyser med sin frånvaro vilket känns skönt eftersom jag vet att jag skulle haft lite av den om jag skulle gått tillbaka till det gamla. Jag hoppas innerligt att jag kommer få nästan lika fina arbetskamrater på det nya, det är väl mest det jag oroar mig för, att jag ska sakna de gamla det vet jag men får jag nya fina blir det säkert bra ändå! 


Den sista semesterveckan har varit blandad kompott både när det gäller väder och aktiviteter. 

I onsdags åkte vi, tillsammans med mormorn, morfarn, kusinerna E & W, mostin & morbror D till Barnens Gård.
Vi hälsade på hönorna, grisarna & getterna. Hoppade studsmatta (Jag tänkte mig inte för och hoppade glatt upp där & vi hade så kul L och jag tills jag insåg att studsmattehoppning får bli en försiktig aktivitet ett tag till...ja ni morsor vet vad jag yrar om. Mer knipövningar står på höstens Att Göra-lista! Men jag klarade mig...precis! Nästa sommar - då jäklar!), åt glass och badade. Jag vet ärligt talat inte hur många gånger L åkte vattenrutchkanorna & W var inte långt efter. De var rejält blå om läpparna båda två när vi fick dra upp dem ur vattnet trots att vi har fantastiskt fint väder och sol hela dagen, iaf tills vi packat in oss i bilen för att åka hem. Klart en av sommarens bästa dagar och väl värt ett besök om man har en dag att fylla med aktiviteter. Köper man, som vi gjorde, all inclusive biljett ingår all mat och dryck under hela dagen och då blir det inte så farligt dyrt heller även om man är en hel familj! 

Familjen ❤

Idag hängde vi på låset till Leos när de öppnade vid 10. L som kan va lite försiktig annars levde verkligen ut där, sprang runt och klättrade på det mesta och även här åktes det rutchkana fler gånger än vad jag kunde hålla koll på. W är ju en företagsam grabb och spatserade glatt omkring, oftast med en boll i näven. Just bollhavet var nog hans favorit även om han gillar rutchkanorna han också.

Vi åt lunch där efter ett par timmars lek och W var så trött så han bokstavligen somnade i pommesen! L ville leka mer efter maten så han fick några minuter till sen åkte vi hem. I bilen sov de men sen, när vi kom hem ville ingen av dem sova!
Synd, för föräldrarna hade behövt vila en stund också...

W i bollhavet, den minst suddiga bilden jag lyckades få till!
L & jag, även denna den minst suddiga på L, i bollhavet!

Efter fikat klädde vi på oss regnkläder och gick ut i ösregnet. Mängden regn under dagen hade gett oss stora härliga vattenpölar att hoppa i precis utanför huset så det gjorde vi. En del valde att sitta i dem också, W såklart, han skulle behövt vadarbyxor den ungen...


Båda grabbarna somnade gott ikväll och jag har sjunkit ner i soffan. Det var de åren med föräldraledigt och årets semester. Men först - helg! Trevlig sådan på er, vad ni nu ska hitta på?

Lämna gärna en kommentar, eller klicka på ❤ om ni gillar! 

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2017-08-04 | 23:12:37

    Nyfiken på vart du ska börja jobba nu? Och lycka till :)

    Svar: Numera är jag anställd i Kommunen. En helt annan värld mot vad jag varit van vid tidigare. Å tack!
    Micha

Kommentera inlägget här: