Sjölyckan

Två små liv. En stark kärlek. Ett drömhus på plats. En näve hundhår. En nypa katthår. Några ulliga & en skvätt rock.

MVC 35+1

Kategori: Gravid, Prylar och pinaler

Den här fina från Hilda of Sweden landade i brevlådan häromdagen.

En ram ska den få också sen ska den hängas upp!

Igår var det dags för MVC igen.

Jag gör som sagt inte mycket annat än springer på olika besök hos olika läkare, sköterskor & annat för tillfället. Men snart är det över och det är ändå bra att de har koll på oss.

En annan BM än min vanliga denna gången och man kan väl säga att likheterna var få. Den här var mer informativ, inkluderade Jocke betydligt mer och kändes mer avslappnad i vårt samtal. Hon var inte orolig för nåt och kommenterade inte heller SF måttet som den vanliga brukar göra. Jag tyckte sist att hon inte mätte riktigt som hon brukar och jag känner ju att jag växt på de här två veckorna, men måttet var detsamma så kanske var det ett kvitto på att mätningen sist inte var riktigt som den brukar.

 

I vilket fall fick vi de här siffrorna med oss, vecka 36 (35+1)

SF 37 cm är +/- 0 sedan sist

Blodtryck 130/80 (det var 130/65 hos dibbesköterskan i måndags)

Vikt +0,9 sedan sist (hos dibbesköterskan var det -0,7 kg i måndags) totalt + 13,8 kg

 

Hjärtslagen låg på 144 slag/minut

 

Filuren där inne ligger ju med huvudet neråt sen sisådär 4-5 veckor men är inte fixerad. Bm förklarade att när man har mycket fostervatten, vilket jag har, är det inte alls ovanligt att ungen inte fixeras förrän precis in i det sista så det är inget att oroa sig för. Allt ser fint ut sammanfattade hon, jag ser ut att må bra och hon tyckte det var en fin kula jag har. Det tackar vi för!

 

Nu dags för jobb, 3 dagar kvar!