Sjölyckan

Två små liv. En stark kärlek. Ett drömhus på plats. En näve hundhår. En nypa katthår. Några ulliga & en skvätt rock.

Karl-Oskar

Kategori: Vänner och familj

Denna helgen är det Karl-Oskardagarna i stan. Förut var det en helg avsedd för fest, nu är det en helg för barnen. Våra är iofs ganska små fortfarande men det fanns en del roliga saker även för dem, eller i alla fall för L. 

Vi åkte in på förmiddagen, innan det blir för mycket folk trodde vi. Men så fel vi hade, centrum var proppat med vimlande människor!
De första vi sprang på var kusinerna E & W med mostin & mormor i släptåg. Och typ hela släkten Andersson. En pratstund och sen rullade vi genom vimlet. Hoppborgarna som vi tog sikte på först var inte riktigt anpassade för våra små barn så vi rullade mot Tivolit istället. Där åkte L & E karuseller för fulla muggar. W kunde tyvärr inte åka något för vuxna fick inte åka med & att sätta en ettåring (vars största nöje för tillfället är att klättra på allt!) själv i en karusell kändes inte aktuellt. J sprang ett par varv med honom istället! 
Vi åt korv & vann gosedjur på lotteri. Vinst varje gång är grejer det! Sen köpte vi godis innan vi åkte hem nöjda & glada. 

Jag skulle gått en runda till Bondens marknad igen men vi hann inte så jag skickade mamma. Det blir alltså supersmarrig yoghurt till frukosten imorgon också. 

En bra dag! Nästa år blir det ännu bättre, för då kan W också åka karusellerna! 

E & L åkte tåg...
...& flög elefant.
W fick flyga med pappan som agerade stand-in som karusell. Uppskattat!
Vår fina L som fullkomligt älskade karusellerna!