Sjölyckan

Två små liv. En stark kärlek. Ett drömhus på plats. En näve hundhår. En nypa katthår. Några ulliga & en skvätt rock.

Wiska & Luna och ett skitigt barn

Kategori: Djuren, Vardagen

Wiska & Luna ❤❤

I fredags när jag jobbade åkte grabbarna till Djurens Vänner och hämtade hem våra två nya familjemedlemmar. Efter många diskussioner om vad nykomlingarna skulle heta landade vi tillslut på Wiska & Luna. Tanken var att den svarta skulle heta Luna & den bruna Wiska. L hade dock en annan uppfattning så det blev tvärtom. Wiska är Ls katt och Luna är Ws. Det är den lille herrn väldigt noga med också.  

Översociala och sällskapliga är de båda två.  Inte det minsta rädda och de är väldigt förtjusta i barnen som iofs är lika glada i katterna.
Vi som haft två gamla damer tidigare försöker vänja oss vid att katterna är precis överallt. Till och med på kanten på kåpan över vedspisen i köket! Vid varje mål mat plockar vi ner dem från bordet ungefär 18 gånger.  De är pigga på livet & superkeliga. 


L läser en saga för Wiska som hade krupit upp och lagt sig i hans säng.
Luna myser med L i soffan.

Helgen spenderades hemma. Vi passade på att njuta av att hänga tillsammans, det blir inte så mycket av den varan som jag skulle önska sen jag började jobba. Lite häng ute blev det såklart också och vår lille skitgris W njöt i fulla drag. Han är fullkomligt galen i vatten och minsta lilla vattenpöl får honom att bli helt tokig. Det går inte släppa ut honom utan gummistövlar och galonisar & ändå är han nästan alltid blöt innanför. Han sitter liksom i vattenpölarna och plaskar gärna med händerna för att sedan dra händerna genom håret eller helt enkelt klappa med de skitiga händerna på de små rosiga kinderna. Ett skitigt barn är ett glatt barn sägs det och det stämmer på W för han är verkligen nästan alltid glad. Och skitig!

W är oftast glad...
...och skitig!