Sjölyckan

Två små liv. En stark kärlek. Ett drömhus på plats. En näve hundhår. En nypa katthår. Några ulliga & en skvätt rock.

Sen söndagskväll

Kategori: På Sjölyckan, Vardagen

Avrundning på helgen blev ett pass i fårhagen. Majken trilskades rejält och var inte alls sugen på att flytta sig för Franz idag. Franz behöll lugnet och var stadig, skönt!

Sen kväll här. Mycket senare än vad planen sa. Det är ju trots allt jobb för mig imon igen. 


Helgen har varit fin. Vi började med att peka in till stan igår förmiddag allihop. Ja, tillome Franz fick följa med.
Det blev en stunds lekparkshäng i Strandbjörket innan vi fikade för att sen besöka Bondens Marknad vid Vattentorget. Helt klart ett tips de kommande tre lördagarna för er som gillar lokal mat med kvalitet. Jag älskar det lokala och hade jag inte haft J med mig hade det blivit ett betydligt dyrare besök. Vi fick i alla fall med oss grym Yoghurt från Härensås och fantastisk Limousinebiff från Nedanbäck. Ett par paket isterband slank ner också, även de från Nedanbäck. Det känns extra bra när det är någon man faktiskt känner man köper av, Ingrid som driver Nedanbäck med sin man är nämligen J's faster. 

Rutchkanekillen L!
Lillebror är inte sämre!
Han går och går och går och går, duktiga W!
En glass är aldrig fel enligt L!


På vägen hem fick vi påringning av fina vänner så lunchen blev en mycket trevlig tillställning med grillad korv hemma hos oss. Spontant och härligt, mer sånt! 

Idag har vi hängt en stund med kusin E & W, och deras morsa såklart. Lite fix här hemma innan vi grillade den där grymma biffen och njöt den med nästan enbart härodlat till. Grymt att kunna ta vad man behöver från det egna trädgårdslandet. Nästa år ska vi ha mer och fler härligheter där!

Alla grabbarna gillar att snickra! Vi läser mycket Alfons för tillfället men precis som Alfons får smågrabbarna bara ha sågen när pappa är med. Å hur kul är det inte att såga, skruva och mäta liksom!

Dags för ny jobbvecka och jag tänker ändå att man kommer in i det här med jobb alldeles för fort igen även om man har varit ifrån det både länge och väl.  


Hoppas ni andra där ute haft en fin helg! 

Fantastisk biff från Nedanbäck & tillbehör från den egna trädgården. Närproducerat & härodlat gillas!
Kommentera inlägget här: