Sjölyckan

Två små liv. En stark kärlek. Ett drömhus på plats. En näve hundhår. En nypa katthår. Några ulliga & en skvätt rock.

Ett helt halvt år

Kategori: Lille W

Älskade W!

Idag blev vår älskade lille W sex månader. Ett helt halvt år.  Som tiden springer va?

Det är ofattbart. Jag hann nog knappt förstå innan han kom att han faktiskt skulle göra det. Och nu är han redan halvvägs till sin första födelsedag. 

För ett år sedan visste vi inte ens att vi skulle bli fyra. Anat hade jag gjort men jag mådde ju som vanligt, precis som med L. Ingenting i kroppen är ju dock som vanligt efter en graviditet eller förlossning så det tog lite tid innan jag började ana och när vi fick blått på vitt var det ändå en chock, en överraskning. Men en bra sådan. Oväntat att nummer två skulle komma så hiskeligt fort efter ettan som vi väntade på så länge. Man vet aldrig vad livet har tänkt sig för väg & det blir sällan som man tänkt. Det viktiga är att det blir bra ändå. Och det blev det!

Gladare unge än W får man leta efter. Matglad är han också, precis som sin bror, och sover gott på nätterna gör han med, precis som sin bror. Han är oftast nöjd bara han får vara med. Och så är han stor. 9035 gram och 75 centimeter redan. Det känns ändå bra att han växer för han kräks ju så in i bänken också.  Googla kräkbebis & det kommer upp en bild på W. Skämt å sido. Men han kräks verkligen mycket. Vi håller tummarna att det går över, snart, & så tackar vi för de många leenden han bjuder på tills dess. 
Nu är det full fart mot det hela året!

Kommentera inlägget här: